Bonaire, Caribisch Nederland
Tel. (+599) 796 0931
HOME  |  OVER ONS  |  PRODUCTEN  |  FILOSOFIE  |  LOCATIE

Over Eco Di Caribe

Eco Di Caribe heeft een nieuwe betaalbare lijn van ecologische producten voor Bonaire met de filosofie "Reinigen en ontvetten van de natuur". Door middel van deze ecologisch verantwoorde producten, besteden wij extra aandacht aan het milieu.
Deze producten bieden de maximale reiniging-en ontvettingskracht uit de middelen die de natuur ons biedt.

Een belangrijk uitgangspunt voor ons product ontwikkeling is de zoektocht naar hernieuwbare energiebronnen, zoals olie van citroenen of sinaasappelschil. De sinaasappel bomen zorgen jaar in jaar uit voor fruit en kunnen worden herplant, zodat er geen aanslag wordt gepleegd op de beschikbare middelen die worden uitgeput.

We gebruiken ook de minst schadelijke kleurstoffen, maar kleuren onze producten bijvoorbeeld met natuurlijke rode bieten, of chlorofyl. Voor de geuren maken we gebruik van essentiŽle oliŽn zoals pijnbomen, lavendel, citroen, want uiteindelijk komt het allemaal weer terug in de natuur. Het is dus minder schadelijk voor de koralen.

Voor het verpakken hebben we speciaal gekozen voor PE (die we recyclen). Wij accepteren bij Eco Di Caribe verpakkingsmateriaal terug, zodat het kan worden hergebruikt. Voor een aantal ecologisch verantwoorde producten gebruiken wij werkzame bestanddelen uit planten, zoals soja, kokos en palmolie, met een gunstig resultaat voor een goede biologische afbreekbaarheid.

Wij gebruiken deze natuurlijke alcohol uit gefermenteerde suikers bijvoorbeeld om glas, spiegels, tafels, en streekgevoelige materialen schoon te maken.

Wij bieden speciale producten voor hotels, resorts, restaurants, kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra, schoonmaken, bakkerij, scholen, enz. Ook zijn er producten speciaal ontwikkeld voor Bonaire.

Innovatieve oplossingen zijn enkele van de taken van ons onafhankelijke laboratorium bij Eco Di Caribe. Tijdens de processen en aan het eind van het productieproces, worden alle producten van Eco Di Caribe onderworpen aan een grondige controle.

© 2013  -  Tel (Bonaire): (+599) 796 0931  -  Tel (NL): (+31) 6 5365 2899  -  Email: info@ecodicaribe.com