Bonaire, Caribisch Nederland
Tel. (+599) 796 0931
HOME  |  OVER ONS  |  PRODUCTEN  |  FILOSOFIE  |  LOCATIE


The Producten van Eco Di Caribe

Op dit moment produceren wij de volgende Eco vriendelijke schoonmaak producten. Wij leveren ze bij u!. Ook kunt u onze producten vinden in de schappen bij de Van den Tweel supermarkt, Bonaire Food Group en de Warehouse supermarkt.

Multireiniger - Eucalyptus en Lemon Fresh
Deze multireiniger is zuinig in gebruik en te gebruiken voor alle oppervlakken, o.a vloeren, tegels, kunststoffen, geverfde oppervlakken enz. Gebruik 1 dop op een halve emmer lauw water (5 liter). Voor sterk vervuilde oppervlakken kunt u het product sterker geconcentreerd gebruiken en afnemen met een natte doek.

Vloerreiniger - Cherry
Deze vloerreiniger is te gebruiken op allerlei soorten ondergronden. Reinig met dweil, mop of borstel en laat de vloer drogen. Bij twijfel eerst uitproberen op een niet zichtbare plek. 1 dopje op een halve emmer (5 liter) lauw water is voldoende voor een goed resultaat. Voor sterk vervuilde oppervlakken kunt u het product sterker geconcentreerd gebruiken.

Glasreiniger
Glasreiniger is inzetbaar voor het reinigen van glas, autoruiten, spiegels, interieur en andere glanzende, waterbestendige oppervlakken. Het product verwijdert moeiteloos strepen, rook- en vetaanslag, vingerafdrukken en veel voorkomende vervuilingen. Gebruik 1 dop per halve emmer lauw water (5 liter).

Afwasmiddel
Dit afwasmiddel rekent af met vet en vuil en zorgt voor een sprankelend schone vaat. Het bevat plantaardige en minerale ingrediŽnten en geeft het gewenste resultaat zonder schadelijke en mensonvriendelijke chemicaliŽn. Reinigt en ontvet op een doeltreffende manier.

Onze producten zijn:

* Eco vriendelijk
* Duurzaam geproduceerd
* Bevatten geheime plantenextracten
* Biologisch afbreekbaar
* Niet getest op dieren
* In grote verpakking beschikbaar voor bedrijven
    

© 2013  -  Tel (Bonaire): (+599) 796 0931  -  Tel (NL): (+31) 6 5365 2899  -  Email: info@ecodicaribe.com