Bonaire, Caribisch Nederland
Tel. (+599) 796 0931
HOME  |  OVER ONS  |  PRODUCTEN  |  FILOSOFIE  |  LOCATIE

De filosofie van Eco Di Caribe

ECO Di Caribe is een bedrijf dat zich bezighoudt met reiniging en onderhoudstechnologie op Bonaire.
Binnen dit spectrum, streven wij naar economische en ecologische vernieuwing. Binnen deze vernieuwing zijn er verschillende nieuwe ontdekkingen toegepast aan de verbetering van de kwaliteit van het werk, zonder dat dit de prijs-kwaliteitverhouding benadeeld. Als bedrijf zet Eco Di Caribe zijn volle gewicht achter het doel dat we alleen producten willen produceren die milieuvriendelijk en economisch verantwoord zijn. Het moet niet zo zijn dat de winst deze hoogwaardige producten buiten het bereik van industriŽle en particuliere afdelingen plaatst, waardoor ze hun toevlucht nemen tot chemische alternatieven die een zware druk op het milieu van Bonaire en degenen die ermee moeten werken.

In aanvulling op de wettelijke eisen, neemt Eco Di Caribe de wetten van de natuur in achting, zoals het gebruik van organische grondstoffen die Eco Di Caribe kort leent van dezelfde natuur aan na gebruik netjes terug geeft.

"De natuur is van ons allemaal, we kunnen ervan genieten, maar we moeten haar ook verstandig gebruiken" is een veel voorkomende gezegde.
Eco Di Caribe wil aan deze aspecten voldoen door de combinatie van economische en ecologische reinigings-en onderhoudsproducten. Niet iedereen is opgegroeid met ecologische schoonmaakmiddelen, niet iedereen gebruikt ecologische onderhoud, maar je bent een beetje wereldvreemd als je niet geneigd bent om te willen werken met ecologische onderhoud. Onderhoudsproducten van Eco Di Caribe zijn elk economisch en ecologisch in gebruik, terwijl we gebruik maken van zelf ontwikkelde recepten, methoden en technieken. Wij zijn voortdurend aan het investeren in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en productiemethoden. Omdat wij onszelf beschouwen als een belangrijke gesprekspartner in het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen, stellen wij hoge eisen aan alle aspecten die wij gebruiken voor onze producten.

Eco Di Caribe wordt gevormd door een groep van mensen die jarenlange ervaring opgebouwd in de wereld van professionele reiniging en onderhoud. Er is een enorme know-how en praktische ervaring in de productlijn, die een aantal specialiteiten herbergt. Daarnaast wordt een op maat gemaakt project uitgevoerd, waarbij de onderzoeks-en ontwikkelingsafdeling hotels keukens, overheidsinstellingen, het ziekenhuis, scholen, resorts, pensions, etc. bezoekt op Bonaire en de andere eilanden en creatief omgaat met hun vragen en opmerkingen. Binnen ons vakgebied betekent dit dat het gebruik van niet-vervuilende reinigingssystemen, die niet de wet vandaag de dag zijn, maar de kennis van vandaag en de wetgeving van morgen, het uitgangspunt is van elk product.

© 2013  -  Tel (Bonaire): (+599) 796 0931  -  Tel (NL): (+31) 6 5365 2899  -  Email: info@ecodicaribe.com